© Baykuş Haber

Adanalılar Sefo ile ‘Yaza Merhaba dedi

SEYHAN BELEDİYESİ’NİN “YAZA MERHABA” KONSERİNDE SAHNE ALAN ÜNLÜ RAP SANATÇISI SEFO, ALANI DOLDURAN ON BİNLERCE ADANALIYA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI.

Seyhan Belediyesi'nin düzenlediği "Yaza Merhaba" konserinde sahne alan ünlü rap sanatçısı Sefo, on binlerce Adanalıya unutulmaz bir gece yaşattı. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Sefo, Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki Seyhan Sanat Meydanı'nda sahneye çıkarak Adanalılara unutulmaz bir yaz akşamı sundu. Konser alanı Sefo öncesi saatler önce doldu, ve çok sevilen şarkılarını seslendirerek on binlerce kişiyi coşturdu.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da konserde sahneye davet edildi ve gençlerin yoğun ilgisi altında konuşma yaptı. Akay, gençlerle her zaman bir arada olacaklarını belirtti ve dünyanın artık gençlerin dünyası olduğunu vurguladı. Ayrıca, gençlerin değişimi hızla kavradığını ve dünyayı yönlendirebileceklerini ifade etti. Konser gece geç saatlere kadar devam etti ve Adanalılar Sefo'nun şarkılarına eşlik ederek keyifli bir gece geçirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER