© Baykuş Haber

Adapazarı 2025 bütçesi 1 milyar 800 milyon TL

ADAPAZARI BELEDİYESİ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ İKİNCİ OTURUMU, ORHANGAZİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE MECLİS ÜYELERİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BAŞKAN MUTLU IŞIKSU’NUN BAŞKANLIK ETTİĞİ MECLİSTE, 2025 MALİ YILI VE İZLEYEN İKİ YILIN 2026-2027 MALİ YILLARI BÜTÇE TASARISI VE TAHMİNLERİ İLE İLGİLİ HAZIRLANAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU OYLANDI.

Adapazarı Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumunda, 2025 Mali Yılı ve izleyen iki yılın 2026-2027 Mali Yılları Bütçe Tasarısı ve Tahminleri ile ilgili hazırlanan Bütçe Komisyon Raporu kabul edildi. Başkan Mutlu Işıksu, “1 milyar 800 milyon TL’lik bütçemizin hayırlı olmasını diliyorum. Adapazarı’mıza en güzel hizmetleri sunmaya devam etmek için hep birlikte gayretle çalışmaya, milletimizin teveccühüne layık eserleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.


Adapazarı Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu, Orhangazi Kültür Merkezi’nde meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Başkan Mutlu Işıksu’nun başkanlık ettiği mecliste, 2025 Mali Yılı ve izleyen iki yılın 2026-2027 Mali Yılları Bütçe Tasarısı ve Tahminleri ile ilgili hazırlanan Bütçe Komisyon Raporu oylandı. Konuşmaların ardından oylanan 2025 Mali Yılı ve izleyen iki yılın 2026-2027 Mali Yılları Bütçe Tasarısı ve Tahminleri ile ilgili hazırlanan Bütçe Komisyon Raporu, Yeniden Refah Partili 3 meclis üyesinin bazı maddelerdeki çekimser oyu ve CHP’li 4 meclis üyesinin ret oyu neticesinde oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Mutlu Işıksu, “1 milyar 800 milyon TL’lik bütçemizin hayırlı olmasını diliyorum. Program ve bütçenin hazırlanmasında yoğun emek sarf eden çalışma arkadaşlarıma, plan ve bütçe komisyonumuz ile meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Adapazarı’mıza en güzel hizmetleri sunmaya devam etmek için hep birlikte gayretle çalışmaya, milletimizin teveccühüne layık eserleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Adapazarı Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı, 4 Kasım 2022 Pazartesi, saat 11.00’da gerçekleştirilecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER