© Baykuş Haber

Adıyaman Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Besnide toplandı

ADIYAMAN ZİRAAT ODALARI İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI BESNİ İLÇESİNDE YAPILDI.

Besni ilçesinde gerçekleşen Adıyaman Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, Adıyaman'ın tarımsal sorunları ele alındı ve 2023 yılı biçerdöverle hububat hasat kararı alındı.

Toplantı, Besni Ziraat Odası'nın salonunda düzenlendi. Adıyaman'ın tarımsal sorunlarının görüşüldüğü bu toplantıda, 2023 yılında yapılacak olan biçerdöverle hububat hasadı için kararlar alındı.

Adıyaman Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yaşar Özkan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer, Samsat Ziraat Odası Başkanı Kadir Kuştepe, Tut Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bozan, Sincik Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, Çelikhan Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Çelik, Gerger Ziraat Odası Başkanı Eşref Perçin ve Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Doğan Güven katıldı.

Koordinasyon Kurulu Başkanı Yaşar Özkan, toplantının ana gündeminin dolu afeti, süne mücadelesi ve depremde zarar gören çiftçilerin sorunları olduğunu belirtti. Ayrıca, yakın zamanda başlayacak olan hububat hasadı için biçer döver ücretlerini belirlediklerini ifade etti. Hububat hasadı için alınan kararları çiftçilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER