© Baykuş Haber

Adıyamanda deprem şehitleri anıldı

ADIYAMAN BELEDİYESİ, 6 ŞUBAT’ TA YAŞANAN YIKICI DEPREMİN ARDINDAN HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR İÇİN KONTEYNIR KENTLERDE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Adıyaman Belediyesi, 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından hayatını kaybeden vatandaşları anmak amacıyla konteynır kentlerde bir anma etkinliği düzenledi.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerde, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için konteynır kentlerde Mevlit ve Kur'an-ı Kerim okuma etkinlikleri gerçekleştirildi. Grup Ravza eşliğinde ilahilerin okunduğu programda katılımcılara ikramlar dağıtıldı. Program, Altınşehir K1 Konteynır Kent'te düzenlendi ve Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ın yanı sıra diğer belediye yetkilileri de etkinliğe katıldı.

Başkan Kılınç, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, depremde hayatını kaybedenlerin ruhlarına yapılan Mevlit etkinliğine katıldıklarını ve bu vesileyle dua ettiklerini söyledi. Aynı zamanda, ülkenin bir daha bu tür felaketleri yaşamamasını dileyerek, şehitlerin her zaman kalplerinde olduğunu ve anmaya devam edeceklerini belirtti.

Etkinliğe katılan vatandaşlar da Başkan Kılınç ve ekibine düzenledikleri anlamlı program için teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER