© Baykuş Haber

ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi başhekimliğine Avcil atandı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine, Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş'tan sonra Doç. Dr. Mücahit Avcil atanmıştır. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, hastane yönetiminde bu değişikliği gerçekleştirerek, 2021 yılı Eylül ayından bu yana başhekimlik görevini yürüten Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş'ın yerine Doç. Dr. Mücahit Avcil'i göreve getirmiştir. Acil Tıp Uzmanı olan Avcil, devir teslim töreniyle görevi Bozbaş'tan devralmıştır.

Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, yeni görevine başlayacak olan Doç. Dr. Mücahit Avcil'e başarılar dileyerek, ayrıca 1,5 yıllık başhekimlik dönemi boyunca kendisiyle birlikte çalışan sağlık personeline ve yönetim kadrosuna teşekkür etmiştir. Bozbaş, hastane yönetimini borçsuz bir şekilde devretmenin gururunu yaşadığını belirtmiştir. Ayrıca, önceki dönem Rektörleri Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve Prof. Dr. Bülent Kent'e teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmemiştir.

Yeni Başhekim Doç. Dr. Mücahit Avcil ise, Bozbaş'ın bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür etmiş ve kendisine başarılar dileyerek göreve başlamıştır. Hastane yönetimindeki bu değişiklik, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin daha etkin bir şekilde hizmet vermesine katkı sağlayacaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER