© Baykuş Haber

AFAD Başkanı Yunus Sezer, Akhisarda incelemelerde bulundu

AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANI YUNUS SEZER, MANİSA’NIN AKHİSAR İLÇESİNDE DÜN YAŞANAN SEL FELAKETİ SONRASINDA BÖLGEDE GELEREK İNCELEMELERDE BULUNDU.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Yunus Sezer, dün Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgede incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Yunus Sezer, Akhisar'da devam eden çalışmalar hakkında bilgi vererek, Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nin aşırı yağışlar nedeniyle sel sularıyla dolup hastaların tahliye edildiğini ve çevredeki hastanelere sevk edildiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da AFAD Başkanı Yunus Sezer ve Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'den çalışmalar hakkında bilgi aldı ve görevli personele emekleri için teşekkür etti.

Ayrıca, Türk Kızılay Manisa İl Başkanlığı ekipleri de bölgedeki kurtarma ekipleri ve vatandaşlara kumanya ve su dağıttı.

AFAD tarafından yapılan açıklamada ise sel felaketi sonrasında su baskınlarının meydana geldiği ve can kaybının olmadığı, ihbarların genellikle mahsur kalma ve evlerin sular altında kalmasıyla ilgili olduğu belirtildi. AFAD ekiplerinin olaya müdahale etmek için bölgeye gönderildiği ve çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER