© Baykuş Haber

Afet bölgesindeki sandıklara şehir dışında olanlardan yoğun ilgi

dedi.
Bu görevi tamamlayan seçmenlerin Hatay'da seçim süresince her sandığı ayrı ayrı kontrol etmek zorunda kaldığını belirten Başkan Lütfü Savaş, "Ana sayfa" gazetesinin olumlu yorumlarınından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Savaş,"Eminim umarım olumlu yorumlarınızın devamı için de yine beraber çalışmak ve bir kez daha Hatay hizmeti vermek istiyoruz. Türkiye'nin her hangi bir yerinde ve Türkiye'nin her hangi bir üniversitesinde bilek güreşi yaparsanız da onu Scale maalesef fenomen yapar bu saltanat. Her tarafta olabilir. Üniversitelerde bunlar var ya BAHÇE KAMPÜSÜ yerine öğrenci kampüsü yapmanız gereklidir çünkü o bahçede rahatsız oluyorsunuz muradımız iyi eğitim. Öğrenciler sıkılıyor.Bak o kampüste de biraz daha yürüme alanı olabilir yani bütün bunlardan dolayı hâlâ tadilat yapılmış durumda. Öyle de hakikaten üniversiteli arkadaşlarımız olayları dile getiriyorlar”? dedi.
HATAY'da sandık kuruluşu günü esnafların, dükkanların kapanmaması için başlattığı seçim sandık çayları düzenlemesinin de ilçede önemli bir talebin halka göre farkı noktasında yer almış ise de sürecin normalleşmesini sağlamıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER