© Baykuş Haber

Afyonkarahisarda foto saferi başlıyor

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ HİMAYELERİNDE ZAFER KALKINMA AJANSININ KOORDİNASYONU VE TÜRKİYE TURİZM TANITIM VE GELİŞTİRME AJANSININ (TGA) DESTEKLERİYLE 16-18 HAZİRAN 2023 TARİHLERİNDE AFYONKARAHİSAR’DA FOTO SAFARİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü işbirliğiyle Afyonkarahisar Valiliği himayesinde gerçekleşecek olan Foto Safari Etkinliği, 16-18 Haziran 2023 tarihlerinde muhteşem bir deneyim sunacak. Bu özel etkinlik, doğa, tarih, kültür ve gastronomi alanlarında uzmanlaşmış sosyal medya içerik üreticilerini bir araya getirecek.

Doğanın güzelliklerine odaklanacak etkinlik, haşhaş tarlaları, lavanta bahçeleri, gül bahçeleri, Eber Gölü, Kırkgöz Köprüsü ve Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı gibi doğal güzellikleri keşfetmeyi içeriyor. Tarih meraklıları için ise Ulu Cami, Mevlevihane, Afyonkarahisar Kalesi ve tarihi konakları ziyaret etme fırsatı sunacak.

Kültürel açıdan zengin Frig Vadileri de ziyaret edilerek içerikler üretilecek ve Afyonkarahisar'ın coğrafi işaretli 10 yöresel ürünü gastronomi teması kapsamında sergilenecek. Ayrıca, katılımcılar özgün üreticiler ve şeflerle bir araya gelerek Ürün Fotoğraflama Eğitimi alma şansını yakalayacaklar.

Bu etkinlik, doğanın, tarihin, kültürün ve lezzetlerin harmanlandığı benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor ve sosyal medya içerik üreticilerine unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER