© Baykuş Haber

Ağaca bağlı köpeğe, arkadaşına saldırdığı için kurşun yağdırmış

M.O.'NUN KÖPEĞE ATEŞ AÇTIĞI ANLAR

Sakarya'nın Karasu ilçesinde ağaca bağlı bir köpeğin kurşunla vurularak öldürüldüğü olaya dair yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Köpeğin, başka bir köpeğe saldırdığı haberi üzerine eğlence mekanı sahibi M.O., saldırıdan yaklaşık 8 dakika sonra şok edici bir eylem gerçekleştirdi. Saldırının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri olayın nasıl geliştiğini gözler önüne sererken, köpeğin sahibi İ.K. de gözaltına alındı.

Olay, 3 Temmuz Pazartesi günü Karasu ilçesinin Yunus mevkii olarak bilinen bölgesinde meydana geldi. İ.K.'ye ait bir eğlence mekanının önündeki ağaca bağlı olan yasak ırklı köpek, yoldan geçen bir vatandaşa saldırdı. Saldırıya uğrayan kişi, olay yerine yakın bir başka eğlence mekanına giderek köpeğin sahibi M.O.'ya olayı aktardı. M.O. sinirlenerek saldırının üzerinden yaklaşık 8 dakika geçtikten sonra bölgeye gelip köpeği tabanca ile vurdu.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı
Saldırının ve vurulma anının güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri olayın nasıl geliştiğini gösterdi. Görüntülerde, ağaca bağlı köpeğin yoldan geçen bir vatandaşı nasıl saldırdığı belirgin bir şekilde görülebiliyor. Ardından M.O.'nun saldırıdan yaklaşık 8 dakika sonra bölgeye gelip köpeğe ateş açtığı anlar da kayıtlara geçmiş.

Olayın ardından köpeği öldüren M.O. ile köpeğin sahibi İ.K. gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER