© Baykuş Haber

Ağıralioğlu: Sözlerim partime yük olmaya başlamıştı

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, parti üyeliğinden istifa etti. İstifasının gerekçelerini açıklarken, "Pozisyonum partime yük olmaya başlamıştı" ifadelerini kullandı.

Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'deki açıklamasında zor bir karar aldığını ve sürekli olarak siyasi bir mesuliyet taşıdığını belirtti. Partisinde süreçlerle ilgili itirazları olduğunu ifade eden Ağıralioğlu, geçen hafta iradesini açıkladığını ve şehit ailelerinden dua ve kandil bedduası aldığını dile getirdi. Ağıralioğlu, bu duaların kendisi için şeref olduğunu vurguladı ve partisindeki arkadaşlarına yük olmamak adına istifa ettiğini açıkladı.

Ayrıca, başka partilerden herhangi bir teklif almadığını ve diğer partilerle herhangi bir istişarede bulunmadığını belirten Ağıralioğlu, seçim sonuçlarının ardından yeni zeminler ve yollar üzerine daha sağlıklı düşünmeyi planladığını ifade etti.

Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti içinde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verme kararı almasının ardından istifasının gündeme geldiği hatırlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER