© Baykuş Haber

Ağrı İl Halk Kütüphanesi haftanın yedi günü hizmet verecek

AĞRI VALİSİ DR.OSMAN VAROL, MESAİ VE OKUL SONRASI VATANDAŞLARIN VE ÖĞRENCİLERİN KÜTÜPHANEDEN DAHA ÇOK FAYDALANABİLMESİ AMACIYLA İL HALK KÜTÜPHANESİ’NİN KPSS SINAVINA KADAR HAFTANIN YEDİ GÜNÜ AKŞAM SAAT 22.00’A KADAR AÇIK OLACAĞINI SÖYLEDİ.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, İl Halk Kütüphanesi'nde vatandaşların ve öğrencilerin daha fazla faydalanabilmesi amacıyla yeni düzenlemelerin yapıldığını açıkladı. Vali Varol, kütüphanenin haftanın yedi günü, akşam saat 22.00'ye kadar açık olacağını duyurdu.

Vali Dr. Varol, İl Halk Kütüphanesi'ni ziyaret ederek ders çalışan gençlerle sohbet etti ve başarılar diledi. Ziyaret sırasında öğrencilerin daha fazla çalışmak için kütüphanenin geç saatlere kadar açık olması talebini değerlendiren Vali Varol, Ağrı'da okuma alışkanlığını teşvik etmeyi ve kütüphanelerin daha etkin bir şekilde kullanılmasını sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Vali Varol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın günlük işlerinin ardından çocuklarının okul derslerinin bitiminden sonra akşam saatlerinde de kütüphaneye gitmelerini kolaylaştırmak için bir düzenleme getirdik. İl Halk Kütüphanemizi haftanın her günü hizmet vermeye başlayacak şekilde ayarladık. Ayrıca kütüphane çalışma saatlerini KPSS sınavına kadar her gün 22.00'ye kadar uzattık." dedi.

İl Halk Kütüphanesi'nde yeni mesai saatleri bu hafta yürürlüğe girecek. Bu düzenleme, vatandaşların ve öğrencilerin kütüphaneden daha fazla yararlanmasına olanak tanıyacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER