© Baykuş Haber

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, bayramda özel eğitim öğrencisini evinde ziyaret etti

AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HASAN KÖKREK, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA İLKOKUL ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİSİ BEYZA NUR ÇETREZ'İ EVİNDE ZİYARET EDEREK BAYRAMINI KUTLADI.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Kurban Bayramı vesilesiyle özel eğitim öğrencisi Beyza Nur Çetrez'i evinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Şeref Saraçoğlu İlkokulu 2. sınıf öğrencisi olan 9 yaşındaki Beyza Nur Çetrez'i ziyaret eden Kökrek, ailelerinin bayramını kutladı ve Beyza Nur ile yakından ilgilendi. İl Milli Eğitim Müdürü, özellikle özel eğitim öğrencilerinin, il genelindeki tüm öğrencilerin kendilerine emanet olduğunu vurgulayarak, eğitimin toplumun yaşam şeklini etkilediğinin altını çizdi. Kökrek, çocuklara çağın imkanlarını en üst düzeyde sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda Beyza Nur Çetrez'e tablet ve ailesine çeşitli hediyeler veren Hasan Kökrek, ailelerin taleplerinin yerine getirilmesi talimatını verdi. Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Tanrıverdi ve okul müdür vekili Resul Doğan da ziyarette hazır bulundular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER