© Baykuş Haber

Ağrı, sorunlarının çözümü için konuşuyor

AĞRILI İŞ İNSANI UFUK BALKİS ÖNCÜLÜĞÜNDE KURULAN “AĞRI KONUŞUYOR” PLATFORMUNUN ORGANİZE ETTİĞİ SÖYLEŞİDE BULUŞAN AĞRILILAR, KENTİN SORULARINI DİLE GETİRDİ

İş insanı Ufuk Balkis liderliğinde oluşturulan "Ağrı Konuşuyor" Platformu, kentin sorunlarını ele almak üzere bir söyleşi düzenledi. Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen bu etkinlikte, Platform Başkanı Ufuk Balkis moderatörlüğünü ünlü radyocu Afrikalı Ali'nin üstlendiği bir söyleşiye katıldı. Ağrılılar, kentlerindeki sorunları ve endişeleri dile getirdi. Bu toplantıya, birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Söyleşide, Ağrı'da uzun yıllardır çözüme kavuşturulmamış bir dizi konu, sağlık hizmetlerinden ulaşıma, su temininden şehir planlamasına kadar pek çok sorun ele alındı. Ağrı'nın sorunlarının çözümü için şehrin bir araya gelip birlikte hareket etmesinin önemi vurgulandı. Ağrı Konuşuyor Platformu Başkanı Ufuk Balkis, gönüllüler tarafından başlatılan çalışmaların artarak devam edeceğini ifade ederek, Ağrı'nın bir arada ve dayanışma içinde olması gerektiğini belirtti. Balkis, "Toplum kazandığında, birey de kazanır" diyerek, tüm Ağrılıları daha modern, yaşanabilir bir Ağrı inşa etmek için bir araya gelmeye çağırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER