© Baykuş Haber

Ağrıda İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı

AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HASAN KÖKREK, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİLERİNİN KATILIMIYLA YIL SONU EĞİTİM ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin katılımıyla yıl sonu eğitim öğretim değerlendirme toplantısı düzenledi. 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Özel Eğitim Uygulama Okulu konferans salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Neriman Karakoç, İshak Hasanoğlu ve Edip Erdoğan, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri de katıldı.

Kökrek, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, öğrenci, veli ve öğretmen iş birliğiyle yürütülen eğitim çalışmalarının olumlu sonuçlar verdiğini vurguladı. Ayrıca ekip ruhuyla çalışmaların aksamadan yürütüldüğünü belirtti ve tüm yöneticiler, öğretmenler ve milli eğitim personelinin katkıları için teşekkür etti.

Toplantıda, ilçe milli eğitim müdürlerinin bölgelerinde yürüttükleri çalışmaları anlattığı brifingler verildi ve 2022-2023 eğitim öğretim yılının genel başarı durumu değerlendirildi. Okulların faaliyetleri, örgün ve yaygın eğitimi destekleyen kurslar, ders dışı eğitim çalışmaları, mesleki çalışmalar, yaz tatili planları, TÜBİTAK projeleri, iş sağlığı ve güvenliği, taşıma ve yemek hizmetleri, Halk Eğitim Merkezi kursları, başarı alanları, eğitim ve öğretim hizmetlerinin il düzeyinde sürdürülmesinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konular ele alındı.

Toplantı, görüşlerin ve temennilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER