© Baykuş Haber

Ağrıda kız çocuklarının eğitimi için muhtarlarla iş birliği

AĞRI’DA KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNE DESTEK OLMAK İÇİN ÇALIŞAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HASAN KÖKREK, MERKEZ MURAT KIZ YATILI BÖLGE ORTAOKULU’NDA (YBO) MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla Merkez Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu'nda muhtarlarla buluştu. Okulu ziyaret eden Kökrek, okulun fiziki koşullarını ve hizmet kalitesini yakından gözlemledi.

Kökrek, okulun sunduğu konforlu ortama vurgu yaparak, öğrencilerin rahat ve huzurlu bir şekilde eğitim aldığını belirtti. Toplantıda muhtarlarla bir araya gelen Kökrek, kız çocuklarının eğitimine destek olabilmek için muhtarlardan yardım talep etti. Kökrek, köylerde yaşayan ailelere kızlarını okutmaları konusunda rehberlik yapılması gerektiğini ifade ederek, "Bizler sizin bize emanet ettiğiniz evlatlarınızı kendi evlatlarımız gibi görerek, onların gelişimi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Kökrek, kız çocuklarının eğitimine verilen önemin ülkenin geleceği için kritik bir rol oynadığını vurgulayarak, "Gelecekte daha güçlü, daha refah, daha huzurlu bir ülke ve daha zengin bir millet olabilmemiz, eğitimli insan kaynaklarının yetiştirilmesiyle mümkün olacaktır. Bu nedenle, kız çocuklarının eğitimlerini sürdürmeleri ve eğitim süreçlerine katılmaları için yoğun bir çaba harcıyoruz. Çocuklarımızı birlikte çalışarak, birbirimize güvenerek en iyi şekilde yetiştirebiliriz." şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda Kökrek, muhtarları okulun tüm bölümlerini gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER