© Baykuş Haber

Ağrıda okul çevreleri ve siber güvenlik denetimi

AĞRI İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, 2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE OKUL ÇEVRELERİNDE VE SİBER ORTAMDA GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN DENETİMLERİNİ ARTIRDI.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde ve siber ortamda güvenliği sağlamak için denetimlerini artırdı.

İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, okul çevrelerindeki iş yeri sahipleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek, çocukların huzur ve güvenliği için alınan tedbirleri paylaştı.

Ayrıca, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY faaliyetleri çerçevesinde vatandaşları güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı ve siber zorbalık konularında bilgilendirdi. Özellikle çocuk ve gençleri siber suçlara karşı uyararak, bilinçli bir şekilde interneti kullanmalarını teşvik etti.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirtti. Güvenli bir eğitim ortamı ve siber alanda bilinçli kullanım için çaba harcayacaklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER