© Baykuş Haber

Ağrıda özel eğitim öğrencilerinin yılsonu calışmaları ilgi odağı oldu

AĞRI İMKB GAZİ ORTAOKULU TARAFINDAN DÜZENLENEN GÖRSEL SANATLAR İLE TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSLERİNİN SERGİSİNDE ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİN RESİMLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Ağrı İMKB Gazi Ortaokulu tarafından düzenlenen görsel sanatlar ile teknoloji ve tasarım derslerinin sergisi büyük ilgi gördü. Sergiye, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilerin hazırladığı görsel materyallerin sergilendiği bu etkinliğin açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, serginin önemine vurgu yaparak emeği geçenlere teşekkür etti. Sergiyi gezerken özel eğitim öğrencilerinin resim çalışmalarına yakından ilgi gösterdi ve onları tebrik etti.

Sergide öğrencilerin sıfır atık malzemelerle ürettikleri hediyelik eşyalar ve günlük hayatta kullanılabilecek kutular da sergilendi. İl Milli Eğitim Müdürü, okul müdürü, görsel sanatlar öğretmeni ve teknoloji ve tasarım öğretmenine sergiye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kökrek, öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenlerin istek ve taleplerini dinledi. Öğretmenliğin bilgiyi üreten, kuşaklar boyu aktaran ve geliştiren bir meslek olduğunu belirterek, öğretmenlerin önemine vurgu yaptı. Eğitimde daha nitelikli bireyler yetiştirmek için öğretmenlerin büyük gayret sarf ettiğini ifade etti ve bu hedeflere ulaşmada öğretmenlerin fedakarlığının büyük olduğunu dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER