© Baykuş Haber

Ağustos ayında 7 uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheliye işlem yapıldı

ESKİŞEHİR’DE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI SORUMLULUK BÖLGESİNDE 1 AĞUSTOS İLE 31 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE 7 FARKLI OLAYDA 13 ŞÜPHELİ YAKALANIRKEN, ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDELERE VE KULLANIM GEREÇLERİNE EL KONULDU.

Eskişehir'de, İl Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk bölgesinde Ağustos ayı boyunca gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 7 farklı olayda 13 şüpheli yakalandı ve çeşitli uyuşturucu maddelere ve kullanım ekipmanlarına el konuldu.

Jandarma ekiplerinin ağustos ayındaki denetimlerinde, uyuşturucu ile mücadele kapsamında 7 farklı olaya müdahale edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda 422 gram metamfetamin, 362 gram kubar esrar, 96 adet sentetik ecza, 11 gram bonzai, 29 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 139 gram kenevir tohumu, 20 kök kenevir bitkisi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Toplamda 7 farklı olayda gözaltına alınan 13 şüpheli, yasal işlemler başlatılarak adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerin tamamı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu başarılı operasyonlarla Eskişehir'de uyuşturucu ile mücadele çalışmaları sürdürülmekte ve suçla mücadelede kararlılık gösterilmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER