© Baykuş Haber

Ahlatlı şehitler anısına futbol turnuvası düzenlendi

BİTLİS’İN AHLAT İLÇESİNDEKİ ŞEHİTLER ANISINA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ.

Ahlat ilçesinde, şehitlerin anısına düzenlenen futbol turnuvası büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Ahlat Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından "Anılarınız Yaşayacak" projesi kapsamında organize edilen turnuvada, 6 ilkokul öğrenci takımı mücadele etti. Ahlat Kaymakamlığı Proje Birimi tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen bu özel projenin bir parçası olarak gerçekleştirilen turnuva, Ahlat Şehir Stadyumu'nda heyecanlı bir şekilde geçti.

Turnuva sonunda Fatih İlköğretim Okulu birinci, Yunus Ensari İlköğretim Okulu ikinci ve Bayındır İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Dereceye giren öğrenciler, Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl ve protokol tarafından ödüllendirildi. Turnuvanın sona erdiği an, katılımcılar tarafından toplu bir hatıra fotoğrafı çekilerek ölümsüzleştirildi.

Ahlat Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mürsel Ardıç, bu güzel etkinlik sayesinde bir araya geldiklerini ve turnuvaya katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER