© Baykuş Haber

Ahşap parçası kalçasına saplandı, hastaneye kaldırıldı

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL, (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesindeki, mobilya atölyesinde kesim yapan makineden fırlayan ahşap parçası, arkadaşlarını ziyarete giden Yusuf Ş.’nin (24) kalçasına saplandı. Yaralanan ve ahşapla hastaneye kaldırılan Yusuf Ş., ameliyata alındı.

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki bir mobilya atölyesinde yaşanan olayda, kesim işlemi sırasında makineden fırlayan ahşap parçası, arkadaşlarını ziyarete gelen 24 yaşındaki Yusuf Ş.'nin kalçasına saplandı. Bu talihsiz kazada yaralanan Yusuf Ş., hemen hastaneye kaldırıldı ve kalçasındaki ahşap parçasıyla birlikte ameliyata alındı.

Olay, öğlen saatlerinde İnegöl'ün Mahmudiye Mahallesi'ndeki mobilya atölyesinde meydana geldi. Yusuf Ş., arkadaşlarını ziyaret etmek için atölyeye gitti. Burada arkadaşlarıyla sohbet ederken, kesim işlemi sırasında makineden fırlayan ahşap parçası ne yazık ki Yusuf Ş.'nin kalçasına saplandı. Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. İlk müdahalenin ardından Yusuf Ş., kalçasındaki ahşap parçasıyla birlikte İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü ve ameliyata alındı.

Polis, olayı araştırmak için soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER