© Baykuş Haber

Aile merkezleri, ortak yıl sonu sergisinde buluşuyor

MAMAK BELEDİYESİ 19 AİLE MERKEZİ’NİN KURSİYERLERİ TARAFINDAN BİR YIL BOYUNCA HAZIRLANAN EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER, MUSİKİ MUALLİM MEKTEBİ’NDE SERGİLENECEK.

Ankara Mamak Belediyesi tarafından açılan 19 Aile Merkezi'nde kursiyerler tarafından bir yıl boyunca hazırlanan el emeği eserler, Musiki Muallim Mektebi'nde sergilenecek. Serginin açılışı Mamak Belediye Başkanı Murat Köse tarafından yapıldı ve birbirinden özel el emeği ürünler sergilendi.

Sergide, özellikle eski sandıkların günümüz trendleriyle yeniden tasarlanmış ürünler dikkat çekti. Aile Merkezleri'nde kurs alan kursiyerlerin hazırladığı eşsiz eserler, 20 Haziran tarihine kadar Musiki Muallim Mektebi'nde sergilenmeye devam edecek. Başkan Köse, tüm vatandaşları bu özel sergiye davet etti.

Sergiyi gezen ve eserler hakkında bilgi alan Başkan Köse, Mamaklı kadınların el becerilerine hayran kaldığını ifade etti. Ayrıca, yaz aylarında da kursların devam edeceğini belirterek, kadınları Aile Merkezleri'ne katılmaya davet etti. Başkan Köse, Mamaklı kadınların hem beceri kazandıkları hem de keyifli vakit geçirdikleri Aile Merkezleri'nin aile ortamı gibi olduğunu vurguladı.

Zirvekent Aile Merkezi'nde üretilen eserler hakkında da övgülerde bulunan Başkan Köse, kadınların el emeği göz nuru eserlerini takdir etti. Aile Merkezlerinin sadece beceri geliştirmeye yönelik olmadığını, aynı zamanda güzel vakit geçirme ve sosyalleşme mekanları olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER