© Baykuş Haber

AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan: 4 kuşak Bandırmalı olarak Bandırmanın il olması konusunda elimden geleni yapacağım

AK PARTİ BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN "4 KUŞAK BANDIRMALI OLARAK BANDIRMA İL OLMA KONUSUNDA ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Bandırma AK Parti ilçe teşkilatında gerçekleşen bayramlaşma etkinliğinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma'nın il olması konusunda açıklamalarda bulundu. Öztaylan, Bandırma'ya yeni bir hastane yapımı ve stadyum konularına değinirken, bu projelerin önceliğinin depremzedeler olduğunu söyledi. Yeni bir hastane için yer tahsisi yapıldığını belirten Öztaylan, ancak öncelikli olarak deprem sonrası 11 ilin iyileştirilmesi gerektiğini vurguladı. Stat konusunda ise yer tahsisinin henüz yapılmadığını ve altyapı sorunları olduğunu ifade etti.

Öztaylan ayrıca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği "Cumhuriyetin 100. yılında 100 il 1000 ilçe" projesi kapsamında Bandırma'nın il olması konusunu da ele aldı. Bandırma'nın il olmayı hak ettiğini ifade eden Öztaylan, il olma sürecinin uzun bir yol olduğunu ve ilçenin bu statüye uygun olduğunu belirtti. Ancak bu değişikliğin yerel seçimlere kadar gündeme gelmeyeceğini ve konunun henüz alt kademelere aktarılmadığını dile getirdi. Cumhur İttifakı'nın bu konuyu başaracağını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER