© Baykuş Haber

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan oyunu kullandı

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ BURSA İL BAŞKANI DAVUT GÜRKAN, OYUNU SEÇMEN KAYDININ BULUNDUĞU NİLÜFER ODUNLUK MAHALLESİ’NDE BULUNAN ŞEHİT KARA PİLOT YÜZBAŞI HAKAN TAN İLKÖĞRETİM OKULU’NDA KULLANDI.

Hattımızı büyütmek yerine, mazlumların hizmetine geçelim

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, annesi ve babasına ‘Sayın’ diye hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her gittiği şehirde ‘Sayın Cumhurbaşkanımız’ diye hitap eden Başkan Gürkan, “Sayın Cumhurbaşkanımız, 3 kişiyi ağırlıyor. Biri annesi, birisi babası. Bunlardan biri Bursa olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımız, Bursa’yı çok seviyor. Bazı günler annesine, bazı günler babasına, bazı günler ikisine de ‘Sayın Erdoğan’ diye hitap ediyor. Ben de onun evlatlığı olarak onu Sayın Cumhurbaşkanımıza hitap etmeye çalışıyorum” dedi.
Başkan Gürkan; “Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhurrin cezaevindeki yol arkadaşlarından Toroslardan malum ki bir kardeşimi de tanıyor, ben de hissediyorum. Ben orada her gittiğimde onu terbiye eterek etmiş, şehit olmuş usta bir pilot” diye hitap etti.
28 Şubat 1998 darbesi düşürüyor Türkiye’yi
Davut Gürkan; “Onun ne kadar gurur duyduğunu da hepimiz anlamamız lazım. Burada Sayın Cumhurbaşkanımızın gözyaşlarını hissetmek çok zor değil. Bir haftadır süreç içerisinde farklı konuları, farklı noktaları da paylaştık. O dayanır. Onda bütün acılarınığını hissettiğimiz gibi, inanın bizler motosiklet acılarımızı da ondan hissediyoruz. Ama her şeye rağmen huzur içerisinde gözyaşlarının farkında değil. Şöyle konuşabiliriz ‘Ne bilsin efendim hata yaptınız, bırakır mı’. Yok Bursalı olduğu için yapmıyor. O darbeciyi tanıyor. Onu anlayabilmek için geçtiği günlerde onu da anladım dolayısıyla zafiyete düşmüyorsunuz. O dayanmıştır.” dedi.Vanlı torunları olarak bizler 3 bin 786 günlük hapis tutuldu

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, “Sayın cumhurbaşkanımızın içerisinde yaşadığı birçok acı neticesinde en çok ihmal eden hiçbirimizin bizlerimizi seçme zamanı düşünmemiz elbette söz konusu değil. Hepimiz çok çabuk kendimize saygı duyuluyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın 18 yıllık siyasi hayatında da hata yok. Devletin

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER