© Baykuş Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: “Milletin derdini ve talebini bilmeden benim gibi oy versin beklentisiyle yardım etmek, zihninde milleti ‘satılık görmektir”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, oyuncu Eda Ece'nin ödül törenindeki açıklamalarını değerlendirdi. Sosyal medya hesabından Eda Ece'nin sözlerine cevap veren Dağ, yardımı sadece "benim gibi oy versinler" beklentisiyle yapmanın milleti "satılık" görmek anlamına geldiğini ifade etti.

Hamza Dağ, şu sözlerle konuyu eleştirdi: "Bir şekilde ünlenmiş ve şahsi kalitesini sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısıyla eşdeğer gören kişilerin yaptığı bazı açıklamalar, maalesef bilinçaltlarında topluma nasıl baktıklarını ortaya çıkarmaya devam ediyor. 'Deprem bölgesine biz yardım ettik ama sandıktan çıkan sonuca göre anlıyoruz ki onlar başkaları yardım etti sanmışlar' minvalinde yapılan seviyesiz ve nefret arka planlı açıklama, zehirli bir aklın tezahürüdür."

Dağ, deprem bölgelerinde yaşanan acıları ve milletin dertlerini görmezden gelmenin, sadece oy beklentisiyle yardım etmenin milleti "satılık" görmek anlamına geldiğini vurguladı. Ayrıca, devletin yaraları sarmaya ve ihya sürecini yürütmeye devam ettiğini, bu süreçte millete düşenin ise zehirli söylemlerden kaçınmak olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER