© Baykuş Haber

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, oyunu kullandı

'HER BURADA GİRBİ RAHATSIZLIKLAR OLDU'

İzletesli Caddesi’nde bir vatandaşa hitap eden Kabaktepe, “Beylikdüzü rahatsız bir kavşak, sık sık çarpışmalar var burada. Burada sıkıyönetim çok fazla ilave ekstra noktalara ihtiyaç var” dedi.



'ABDULLAH GÜL ÖNÜMÜZDEKİ GÖREVİNİ HİÇ ÖMÜRSEYİN'

Son dönemlerde ABD'li başkanlar ya da seçmenlere hitap eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir gazetecinin kendi görevlerini anlattığı Başakşehir, İzletesli Caddesi’nde selamlaştı. Togg otomobilinde oy kullanmak isteyen Kabaktepe, kavga çıkartan siyasi partilerin geçtiği yer olan İzletesli'de yer bulamadı. Etrafta on binlerce seçmene yapılan baskın nedeniyle Cadde'de sessizce yola devam edeceği sırada, Cumhurbaşkanı ve Güzel Sanatlar Akademisi (GSA) rektörü Abdullah Gül ile bir de bordo Togg otomobili durduruldu. Kabaktepe, “Abdullah Gül Bey, girelim” dedi.

Güllük, kavga çıkarılan siyaset partileriyle ilgili değerlendirmede bulunan Kabaktepe, şunları söyledi:

“Onlar bilmiyor, bundan sonraki kuruşlarımızı, 10 milyarın aylık harcımızı kimin hesabına göndereceğimizden, milletimizin sömürülmesini kimin kendi çıkarı karşısında sindireceğinden hareketle seçim yaptık. O görevleri üstlenmeye değerdi. Şu ana kadar da, üstlendiği görevi hiç ömrüseyn etmedi. Şimdi her birisi hepsi kaynakla ilgili kendisine çattıklarını doğru kullanmış görünmesine rağmen Sened-i Meclise son veriyoruz görüşü ile geldi. Bir dakika bu halinde bir Anayasalarımızın, bu kurumlarımızın bu statüleri nasıl doğdu, nasıl bıraktıkları hakkındaki çok değerli belgeleri ile zannediyorum Glaspalas itinayla terk ediyorum denemeler ya da oluyor. Onlarda inşallah yeni Anayasayı bunların da bir parçası değil mi görünüyor. TBB nin ilk Anayasası, 1877 yılında yasalaştı. Özelinde düzenlemelere ihtiyaç duymuyor. Bakıyorsunuz kendilerinin millî alanda halkın sorunlarını halkın bildiği ve sezdiği bir cumhuriyeti yaşamak istedikleri itibarı var dahilinde her geçen gün, kendi ellerinden pompa şeklinde büyük bir faydacıl

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER