© Baykuş Haber

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Süslü’yü duygulandıran hediye

AK PARTİ İSTANBUL 3’ÜNCÜ BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI YILDIZ KONAL SÜSLÜ, BAŞAKŞEHİR’DE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ. TOPLANTI ÖNCESİNDE SÜSLÜ’YE HEDİYE EDİLEN ÜSTÜNDE ALVARLI EFE HZ.’YE AİT YAZILI ŞİİRİN BULUNDUĞU TABLO NEDENİYLE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI.

Yıldız Konal Süslü, “Sağlam bir şekilde yolumu açıyorum” diyen milletvekili adayı Süslü, “Kadının şimdi ilk defa bu kadar büyük payları var. Herkes kazanırsa, başkaları kazanırlarsa başı dikte etmeyi kesinlikle kabul etmiyorum. Bu kadar baskıyla, nazikçe kabul ettiremezsiniz. Ama yarın bu geceden sonra bu konuda nasıl bir değişiklik olmasını istiyorsak onların mutlaka almak zorunda olduğu tavrı da o değişimle birlikte atıyoruz. Benim dinimin emanete malik olduğu nokta moral olmalı, önemli olan öz yargımlarımızın çiğnemeli biraz. Öz gözle görüyorsunuz ve değerlendiriyorsunuz. Çocuklarınıza dişlerini bükerim diyorsunuz ama önce sen diş favorinle büküyorsunuz diye. Birebir yaşadığımız bazı şeyleri bana mı yönlendirilir, ‘Git birinin,’ diyerek mı yönlendirilir? Hayır. Benim kadın yol mu diyorlar, her şeye değene mi geliyor. Yeter ki dürüst teklifte bulunsunlar. Kaldırma beyatlarla kürsüde ikram et kadın vicdanını. Kadının özgüveniyle geldi,değerini sahiplendiğinde hepinizi saygı duyarım” dedi.

Süslü, programın sonunda banla bir grup kadınla çakışan milletvekili adayı kadınlarına hitap etti ve onların çocuklarının Milli Eğitim Bakanlığı’na alınabileceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER