© Baykuş Haber

AK Parti Kars Milletvekili Çalkın, bayramda hastaları unutmadı

AK PARTİ KARS MİLLETVEKİLİ ADEM ÇALKIN, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA HASTANELERDEKİ HASTALARI ZİYARET EDEREK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU.

Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kurban Bayramı vesilesiyle hastanelerdeki hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kars'ta bayramını geçiren Milletvekili Çalkın, Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret etti. Çalkın, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar, Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara ve Yönetim Kurulu Üyesi Evren Kınık ile geldi ve hastaların durumları hakkında bilgi aldı.

Hastalarla sohbet eden Çalkın, ihtiyaçlarını sordu ve hastane yetkililerinden hastaların her türlü talebinin titizlikle karşılandığını öğrendi. AK Parti Milletvekili, hastaların geçmiş olsun dileklerini ileterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.

Çalkın ayrıca hastane yönetimiyle bir toplantı gerçekleştirerek, hastaların rahatlığı için her türlü imkanın seferber edilmesini talep etti.

Milletvekili Çalkın ve beraberindekiler, hastaneden ayrıldıktan sonra bayramlarını sürdürdüler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER