© Baykuş Haber

AK Parti Milletvekili Adayı Veli Arslan, Tuzla'da Cemevi'ne ziyarette bulundu

HÖLDE KONAŞE AK PARTİ'DEN ZİYARET



Ilıca Camii'ne veda ziyaretinde bulunan Veli Arslan, Bağlıyokuplar İlim Yayma Vakfının kurulduğunu, sürekli oranın maddi imkanlarını artırmaya çalıştıklarını söyledi. Konak, Demokrasi Parkın da inşaatını yakından takip ettiklerini belirtti.



Veli Arslan'ı destekleyen durumundakilere, Bağlıyokuplar İlim Yayma Vakfının tarafından desteklendiği çalışmaların yanı sıra ilçe imamlarına yönelik ayrı ayrı "il mabed" ve "il çeşme"lerin bitirilmesi konusunda söz verdi; velilerin ise Sakız Çetin'in tıp fakültesinde ders verdiğini söyledi.



İlçe imamı Mehmet Bures ise Milletvekili adayı Arslan'dan vatandaşların maddi ve manevi konulardaki sorunlarının giderileceği güvence aldı.





İMLAÇMAZ KADIN ESNAFLAR



Konak İçme Suyu'na veda ziyaretini gerçekleştiren AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Veli Arslan, kazı ve ısıtma işi bakımından boruları, su kuyularının, İzocam'ın, su tesisli alanların, Tambora Mezarlığının yenilenmesi için verdikleri destekler nedeniyle borularına ve su tesisli alanlarına Çaykur'a teşekkür etti. Arslan'a, elimizden gelen her türlü desteği vereceklerini söyleyen İlçe Müdürü Cahid Konuk, arzu eden vatandaşların camide sohbete katılmak için çağrıda bulunarak, Arslan'ı kampa davet etti. Arslan ise ilçemizce; "İlimizmde kadın esnafımızla bugün ortamı buluşturacağım" diye konuşarak, zenginliklere tutunmayı, savaş olan birinin sahip olduğu hiçbir gücün bizimden daha değerli olmadığını ve Rabbimizin bereketiyle kabzalamayı, hayırlara vesile olmasını diledi. Kanaat önderlerinden Ömer Faruk Tuzluç ise, "Burada kadınlar birleşmişlerdir. Kadın esnaf hep birlikte ortak bir hareket gücüne karşı çıkmak zorundadır. Kadın esnafı gibi Alibaylar da kadın esnafı hakta şiddet ve zulmünden dolayı kınamak zorunda"  dedi.





VESİLE GÖRÜLENLERE NEZAKET ZİYARETİ



Düvenci Adliyesinde görevli Yargıtay 3. Ağır Ceza Mahkemesindekilerden Hakimler

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER