© Baykuş Haber

AK Parti Samsun bayramlaşmasında Türkiye Yüzyılı coşkusu

AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR TOPLANTI SALONU’NDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, katıldığı AK Parti Samsun il teşkilatı bayramlaşmasında kendi bestesi ve seslendirmesi olan "Türkiye Yüzyılı" şarkısıyla programa renk kattı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine birçok siyasi isim katıldı. Arzen, konuşmasının ardından Türkiye Yüzyılı şarkısını partililerle birlikte seslendirerek programa ayrı bir anlam kattı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, törende bayramı tebrik ederek, Samsun ve Türkiye'nin bu bayramı hak ettiğini vurguladı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da, 28 Mayıs'ta elde edilen seçim zaferini bayram gibi kutladıklarını belirtti. Ayrıca, 2024 Mart Yerel Seçimleri için hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.

Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve diğer siyasi isimler de katıldı. Bayramlaşma ve tebriklerin ardından program sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER