© Baykuş Haber

Akar ve Büyükkılıçtan Develi ile Hacılara teşekkür ziyareti

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, TBMM MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU BAŞKANI HULUSİ AKAR İLE BİRLİKTE DEVELİ VE HACILAR İLÇELERİNİ ZİYARET EDEREK, İLÇE SAKİNLERİNE HEM SEÇİMLERDE VERDİKLERİ DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER HEM DE KURBAN BAYRAMI’NI TEBRİK ETTİLER.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ile birlikte Develi ve Hacılar ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlara teşekkür etti ve Kurban Bayramı'nı kutladı.

Başkan Büyükkılıç, eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Develi ve Hacılar ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde, vatandaşların seçim döneminde verdikleri destekler için teşekkür edildi.

Develi ilçesini ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, destekleri için vatandaşlara teşekkür etti ve bayramlarını kutladı. Hulusi Akar da Develi'de vatandaşlara hitap ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ardından Hacılar ilçesine geçen Başkan Büyükkılıç, milletvekili Akar ile birlikte AK Parti Hacılar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç ve Akar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'a da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER