© Baykuş Haber

Akdeniz Belediyesi gençlere meslek kazandırıyor

AKDENİZ BELEDİYESİ PROJE EĞİTİM VE UYGULAMA MERKEZİNDE YENİ DÖNEM 'GRAFİK TASARIM VE FOTOĞRAFÇILIK', 'BİLGİSAYAR DESTEKLİ MUHASEBE', 'AUTOCAD 3DS MAX', 'WEB TASARIMI' KURSLARI BAŞLIYOR.

Akdeniz Belediyesi Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi, yeni dönem kurslarını başlatıyor. Bu dönemde "Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık," "Bilgisayar Destekli Muhasebe," "AutoCAD 3DS MAX," ve "WEB Tasarımı" kursları verilecek. Uzman eğitmenlerin gözetiminde gerçekleştirilecek bu kurslara katılmak isteyenlerin son başvuru tarihi 16 Haziran 2023 olarak açıklandı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, gençlerin geleceğini önemsediklerini ve onlara daha iyi bir yaşam ve kariyer fırsatları sunma amacında olduklarını belirtti. Gençlerin eğitim süreçlerine destek verdiklerini ve başarılı gençlerin her türlü katkısını sağladıklarını söyleyen Gültak, gençlerin meslek edinmesini ve istihdam sağlamasını önemsediklerini ifade etti. Bu nedenle belediyenin bir okul veya atölye gibi çalıştığını ve projeler ürettiğini vurguladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi'nde düzenlenecek bu kurslara başvurmak isteyen en az lise mezunu gençlerin Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurabilecekleri belirtildi. Gültak, bu kurslar sayesinde birçok gencin istihdama katıldığını ve gençlerin kariyerlerine bir adım önde başlamalarına yardımcı olduklarını sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER