© Baykuş Haber

Akdeniz Chemson ‘100 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 23üncü sırada yer aldı

AKDENİZ CHEMSON, EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI’NIN ÜRETİMDEN SATIŞLARA GÖRE AÇIKLADIĞI ‘100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU’ LİSTESİNDE BU YIL 23’ÜNCÜ SIRADA YER ALDI.

Akdeniz Chemson, bu yıl Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından üretimden satışlara göre sıralanan "100 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 23. sırada yer aldı. OYAK Grup şirketlerinden Akdeniz Chemson, Ege ekonomisinde önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Şirket, üretimden satışlara sağladığı artışla dikkat çekiyor ve 110'dan fazla ülkeye ürünlerini ihraç ediyor.

Akdeniz Chemson, farklı sektörlere hizmet veren çeşitli ürünlerin satış portföyünü genişletmeye devam ediyor ve Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika, Ortadoğu, ABD, Çin, Brezilya ve Avustralya gibi pazarları hedefliyor. Şirket, kalsiyum, çinko ve kurşun bazlı stabilizatör ara ham maddelerinin büyük bir kısmını kendi tesislerinde üretiyor ve bu entegre yapısıyla faaliyetlerine devam ediyor. Akdeniz Chemson, Ege Bölgesi ekonomisindeki etkisini sürdürerek büyümeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER