© Baykuş Haber

Akdeniz sahillerini aratmadı, 3 bin kişi denize akın etti

ZONGULDAK'TA KURBAN BAYRAMI'NIN SON GÜNÜ HAVA SICAKLIĞININ 30 DERECEYE YAKLAŞMASI ÜZERİNE VATANDAŞLAR KAPUZ PLAJI'NA AKIN ETTİ. KABOTAJ BAYRAMI DA KUTLAMALARA EKLENİNCE ORTAYA RENKLİ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI.

Kurban Bayramı'nın son gününde Zonguldak'ta hava sıcaklığının yaklaşık 30 dereceye çıkmasıyla birlikte Kapuz Plajı, tatilcilerin akınına uğradı. Ayrıca, Kabotaj Bayramı kutlamaları da renkli görüntülere sahne oldu.

Zonguldak Belediyesi, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı coşkuyla kutlamak amacıyla Kapuz Plajı'nda etkinlikler düzenledi. Kurban Bayramı'nın son gününü denize girerek geçirmek isteyen vatandaşlar, Kapuz Plajı'na akın etti. Plajda yaklaşık 3 bin kişi yoğun ilgi gösterdi. Denizcilik Bayramı vesilesiyle düzenlenen etkinlikler arasında jet ski flyride gösterileri, DJ performansları ve ördek yakalama yarışmaları da yer aldı.

Bu gösterilere katılan vatandaşlar, büyük ilgi gösterdi. Zonguldak Belediye Başkanvekili Havva Yılmaz, Kabotaj Bayramı'nın Kurban Bayramı'nın son gününe denk gelmesi nedeniyle vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşatmayı amaçladıklarını ifade etti. Yılmaz, "1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, bayramın son gününe denk geldi. İki bayramı vatandaşlarımızın güzel ve coşkulu bir şekilde kutlamalarını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledik. Yaz boyunca da vatandaşlarımızın Kapuz Plajı'ndan faydalanmaları için çeşitli etkinlikler planlıyoruz." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER