© Baykuş Haber

Akdenizde yaz spor okulları kursları başlıyor

AKDENİZ BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI AKDENİZ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ BÜNYESİNDE 7-12 YAŞ ARASINDAKİ ÇOCUKLAR İÇİN AÇTIĞI YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Akdeniz Belediye Spor Kulübü, 7-12 yaş arasındaki çocuklar için yaz spor okullarını başlatıyor. Sporun ve sporcunun destekçisi olan Akdeniz Belediyesi, geleceğin yeteneklerini keşfetmek ve onlara sağlıklı bir yaşam ile parlak bir gelecek sunmak amacıyla çocuklar için yaz spor okullarını düzenliyor. 2011 ile 2016 yılları arasında doğan (7-12 yaş) Akdenizli çocuklar, yaz boyunca futbol, basketbol, tenis, jimnastik, Kick Boks ve Muay Thai gibi farklı spor dallarında ücretsiz kurslara katılma fırsatına sahip olacaklar.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, sporun artık ilçenin merkezi olduğunu vurgulayarak, velilere çocuklarını yaz spor okullarına gönderme çağrısında bulundu. Başkan Gültak, sporla uğraşan çocukların genel olarak eğitim ve sosyal hayatlarının da başarılı olduğunu belirterek, çocukları spor dallarında yetenekli oldukları ve ilgi duydukları alanlara yönlendirmenin önemini vurguladı. Ayrıca, çocukları sokakların risklerinden uzak tutmanın ve onlara daha iyi bir gelecek sağlamanın yolunun sporla geçirilen zaman olduğunu dile getirdi.

Ücretsiz yaz spor okullarına başvuruların 12 Haziran 2023 tarihinde başladığı belirtildi. Veliler, futbol, basketbol, kort tenisi kursları için Seyfi Ali Türkoğlu - Şafak Erdur Futbol Sahası'na, jimnastik, kick boks ve muay thai kursları için ise Karaduvar Mahallesi Spor Salonu'na başvuru yapabilecekler. Ayrıca, çocuklarını yaz spor okullarına kaydettirmek isteyen ebeveynlerin bilgi almak için 0552 7690805 numaralı telefonu kullanabilecekleri ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER