© Baykuş Haber

Akdenizde yol açma ve yenileme çalışmaları sürüyor

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE AKDENİZ BELEDİYESİ, İHTİYAÇ DUYAN MAHALLELERDE YENİ İMARLI YOL AÇMA, BOZULAN SOKAKLARDA ASFALT KAPLAMA VE YAMA İLE BİRLİKTE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR.

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerde altyapı ve yol düzenlemelerine hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, plan ve programları çerçevesinde mahallelerde asfalt kaplama, yol açma, kaldırım yenileme ve kilit taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

İş makineleri ile birlikte çalışan ekipler, Kazanlı Mahallesi'nde yeni bir imar yolu açarak mahalle sakinlerinin ulaşımını kolaylaştırdı. Ayrıca Karacailyas Emek, Güneş, Şevket Sümer, Yeni Mahalle gibi birçok merkez mahallede asfalt yama işlemleri gerçekleştirilirken, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmaları da yapıldı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve fen işleri ekipleri, mahallelerin görünümünü ve altyapısını düzelten bu hizmetler nedeniyle mahalle sakinlerinden teşekkür aldı. Ayrıca, futbol sahası kaynak ve montaj işleri, aydınlatma direklerinin led ampullerinin yenilenmesi gibi projeler de tamamlandı.

Fen işleri ekipleri, Madımak Parkı'nın tel örgülerini yenileyip Üç Ocak Mahallesi Muhtarlığı'nda kaynak işlerini, Nusratiye Mahallesi Muhtarlık binasında boya işlerini gerçekleştirirken, Fatma Hulusi Anaokulu'nun korkuluklarını da yeniledi. Nacarlı Mahallesi parkının koruma duvarı örüldü ve kilit taşı tamiratı yapıldı. Ayrıca, Bahşiş Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda araç park giriş engelleme korkuluğu imalatı ve montajı tamamlandı. Bu çalışmalarla mahallelerin yaşam kalitesi artırıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER