© Baykuş Haber

Akdenizin artık Sardalye Parkı var

AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ’NİN OYBİRLİĞİ İLE ALDIĞI KARAR SONUCU, ŞİRİN BİR BALIKÇI KASABASI OLAN VE BALIK FESTİVALİ İLE ADINI ARTIK TÜM TÜRKİYE’NİN BİLDİĞİ KARADUVAR MAHALLESİ SAHİLİNE YAPILAN YAKLAŞIK 18 BİN METREKARELİK PARK VE YEŞİL ALANA “SARDALYA PARK” ADI VERİLDİ.

Akdeniz Belediye Meclisi, Karaduvar Mahallesi sahilinde yaklaşık 18 bin metrekarelik bir park ve yeşil alanın ismini "Sardalya Park" olarak belirlemeye oybirliği ile karar verdi. Bu karar, meclisin Haziran ayı ikinci birleşiminde alındı.

Toplantıda, bir önceki birleşime ait tutanak özeti oybirliği ile kabul edildi ve meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edilen gündem maddeleri okundu.

Meclis üyeleri ayrıca İçel Sanat Kulübü tarafından düzenlenen "Mizah Günleri" etkinliğine Akdeniz Belediyesi tarafından KDV dahil 20 bin TL maddi destek sağlanmasını onayladı.

Meclisin ikinci gününde ise Karaduvar Mahallesi sahilinde bulunan ve park/yeşil alan olarak düzenlenmesi planlanan 17 bin 638 metrekarelik taşınmazın isminin "Sardalya Park" olarak belirlenmesi konusu görüşüldü. Bu teklif de komisyonlar tarafından oybirliği ile kabul edildi ve meclis üyeleri tarafından oybirliği ile onaylandı.

Sardalya Park, özellikle balıkçılığı ile tanınan ve Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen Balık Festivali ile adını tüm Türkiye'ye duyuran Karaduvar Mahallesi'ne yakışan bir isim olarak seçildi. Akdeniz Belediye Meclisi'nin bir sonraki toplantısı, 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER