© Baykuş Haber

Akhisarspor dibi gördü

MÜZESİNDE 2017-2018 SEZONUNUN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI VE 2018 YILI TÜRKİYE SÜPER KUPASINI BARINDIRAN MANİSA EKİBİ AKHİSARSPOR SADECE 6 SEZON SONRA BÖLGESEL AMATÖR LİG'DEKİ İLK MÜCADELESİNDE DEPLASMANDA 9-0 GİBİ FARKLI BİR MAĞLUBİYETLE TANIŞTI.

Müzesinde 2017-2018 sezonu Ziraat Türkiye Kupası ve 2018 yılı Süper Kupası’nı barındıran Akhisarspor, sadece 6 sezon sonra Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) kadar düştü. Manisa ekibi, BAL’daki ilk mücadelesinde deplasmanda 9-0 gibi farklı bir mağlubiyet yaşadı.


2017-2018 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ederek kupayı müzesine götüren, aynı sene Süper Kupa’da Galatasaray’ı penaltılarla yenerek sezonu iki kupayla kapatan Manisa temsilcisi Akhisarspor, 6 sezon içinde Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) kadar düştü. En büyüğü 19 yaşında olan ve çoğu lise öğrencisi çocuklardan oluşan Akhisarspor, kalecisi olmadığı için sağ bek oyuncusunun kaleye geçmesiyle yedeksiz çıktığı Eti Maden Etispor karşılaşmasından 9-0 mağlup ayrıldı. Düştüğü mali çıkmazların ardından Akhisarspor’un geldiği nokta hem ilçede hem de Türk futbolunda gündem oldu.


2018-2019 sezonuna Süper Kupa zaferi ile başlayan Akhisarspor, Avrupa Ligi oynadığı sezonu küme düşerek noktalarken, geçtiğimiz sezon da TFF 3. Lig’den, Bölgesel Amatör Lig’e düşmüştü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER