© Baykuş Haber

Aksarayda aranan 3 şahıs jandarma ekiplerince yakalandı

AKSARAY’DA EMNİYET, ASAYİŞ VE KAMU DÜZENİNİN SAĞLANMASI AMACIYLA DETAYLI ÇALIMALAR YAPAN JANDARMA EKİPLERİ YAPTIKLARI UYGULAMADA ARANMASI VE HAKLARINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 3 ŞAHSI YAKALADI.

Aksaray'da emniyet, asayiş ve kamu düzenini sağlamak amacıyla detaylı çalışmalar yürüten jandarma ekipleri, gerçekleştirdikleri uygulamada aranması ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişiyi yakaladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, asayişin ve kamu düzeninin korunması, suçlu kişilerin tespiti, suç ve suçlu bağlantılarının çözülmesi ve faillerin adli makamlara teslim edilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, jandarma komando ekipleriyle birlikte görev aldıkları bir uygulama noktasında şüpheli bir aracı durdurdu. Yapılan inceleme ve sorgulamada, araçtaki 3 kişinin arandığı tespit edildi. M.S. isimli kişi "Uyuşturucu Ticareti Yapmak" suçundan aranıyordu ve hakkında 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. F.T. ise "Türk Vatandaş veya Yabancının Yurt Dışına Çıkmasına İmkan Sağlama" suçundan aranıyordu ve hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası vardı. S.A. ise "Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlama" suçundan aranıyordu ve hakkında 2 yıl 14 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu.

Şüpheliler jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra sorguları yapıldı ve ardından adliyeye sevk edildiler. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamak amacıyla çalışmaların gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edeceği vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER