© Baykuş Haber

Aksiyon dolu gecenin ardından gözaltına alınan şüpheliler serbest bırakıldı

KOCAELİ'NİN İZMİT İLÇESİNDE DÜN GECE SAATLERİNDE KAZA SONRASI TARAFLAR ARASINDA ÇIKAN KAVGADA GÖZALTINA ALINAN 2 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI.

Kocaeli'de dün gece meydana gelen kazanın ardından taraflar arasında çıkan kavgada gözaltına alınan 2 şüpheliden biri, emniyet ifadesinin ardından serbest bırakılırken, diğeri ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün gece Karabaş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleşti. S.A. yönetimindeki 41 K 9607 plakalı pikap, caddede ilerlerken ani fren yapan 41 AOM 612 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yanındaki kişi yaralandı. Kaza sonrasında pikap sürücüsü S.A. araçtan inerek yaralıları ayağa kaldırmaya çalıştı. Ancak bu sırada S.A. ve olay yerine gelen yakınları ile yaralının babası arasında bir tartışma başladı.

Tartışma hızla büyüdü ve tekme yumrukların havada uçuştuğu bir kavgaya dönüştü. Bu karmaşada olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırdı. Pikap sürücüsünün arkadaşı A.A. olay yerinden araçla kaçmaya çalıştı. A.A., kaçarken önce ambulansa çarptı, ardından bekçilerin üstüne aracı sürdü. Ancak bir bekçi son anda kaçarak yaralanmaktan kıl payı kurtuldu. Kaçmaya çalışan sürücüyü engellemek için emniyet güçleri tekerlere çok sayıda ateş ederek durdurabildi. Tekerlekleri patlamış halde kaçmaya çalışan sürücü, taksi durağına çarparak durdu.

Araç sürücüsü S.A. ve aracı kaçırmaya çalışan A.A. olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Her iki şüpheli de gözaltına alındıktan sonra görevi yaptırmamak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, mala zarar verme ve taksirle yaralama suçlarından sorgulandı. İfadesi alınan şahıslardan biri bu akşam saatlerinde emniyette serbest bırakıldı, diğeri ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER