© Baykuş Haber

Akyaka Uygulama Oteli, açılış öncesi konuklarını ağırladı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ (MSKÜ) YÖNETİMİ AKYAKA UYGULAMA OTELİ’NDE AÇILIŞ ÖNCESİ BİR ARAYA GELDİ.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Akyaka'da bulunan Uygulama Oteli ile hizmet vermeye hazırlanıyor. Akyaka'nın huzurlu atmosferinde konukları ağırlayacak olan bu otel, MSKÜ yönetimini ağırlamadan önce açılış öncesinde ziyaretçilerini ağırladı.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Nursoy ve Prof. Dr. Ali Sülün, Genel Sekreter Nagehan Şahin ile Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları, aileleriyle birlikte Uygulama Oteli avlusunda düzenlenen açık büfe kahvaltıda buluştu.

MSKÜ İktisadi İşletmelerden Sorumlu Genel Müdür ve aynı zamanda Üniversite-Özel sektör iş birliğinden sorumlu Rektör Danışmanı Hüseyin Salikoğlu'nun liderliğinde sadece 1,5 ay gibi kısa bir sürede Meslek Yüksekokulu'ndan Uygulama Oteli'ne dönüştürülen bu yapı, doğayla uyumlu mimarisiyle dikkat çekiyor.

Uygulama Oteli, 4 süit ve 14 standart oda olmak üzere toplam 18 odadan oluşuyor. Ayrıca biri kapalı, diğeri açık iki restoran, bir konferans salonu ve geniş bir otopark da otelin sunduğu imkanlar arasında bulunuyor. Otel, oda-kahvaltı konseptiyle hizmet verecek ve deniz ile doğa manzarasına sahip odalarıyla Akyaka'da standartları belirleyen bir tesis olacak.

Hüseyin Salikoğlu, otelin sadece konuklara değil aynı zamanda MSKÜ öğrencilerine de uygulama alanı sağlayacağını belirterek, "Turizm eğitimi alan öğrencilerimiz için gerçek anlamda bir uygulama alanı olacak. Öğrenciler, konaklama işletmeciliğinin her departmanında deneyim kazanacaklar" dedi.

Ayrıca MSKÜ ailesi üyelerine özel indirimlerin uygulanacağını da vurguladı. Akyaka Uygulama Oteli'nin hizmete girmesiyle birlikte MSKÜ, turizm sektörüne değer katmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER