© Baykuş Haber

Akyurtta yaz konserleri başladı

AKYURT BELEDİYESİNDE UZUN SOLUKLU YAZ EĞLENCELERİ BAŞLADI. ÇOCUKLARIN YAZ AKŞAMLARINDA GÜZEL VAKİT GEÇİREBİLMELERİ İÇİN PALYAÇO, İLLÜZYON, SÜRPRİZ YARIŞMALAR, OYUNLAR VE BUBBLE SHOW GÖSTERİLERİ VE KONSERLER DÜZENLENİYOR.

Akyurt Belediyesi, yaz aylarının keyfini çıkarmak isteyen çocuklar ve aileleri için uzun soluklu bir eğlence programı düzenliyor. Akyurt Belediyesi Kültür Parkı, yaz akşamlarının vazgeçilmez adresi haline geldi. Çocukların eğlenceli ve keyifli vakit geçirebilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Palyaço gösterileri, illüzyon şovları, sürpriz yarışmalar, oyunlar ve bubble show gösterileri ile renklenen etkinlikler, aileler ve çocuklar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, bu etkinliklerin 8 hafta boyunca devam edeceğini belirtti. Akyurt'a geldikleri günden bu yana sosyal etkinliklere önem verdiklerini ifade eden Başkan Ayık, her hafta bir gün çocuk etkinliği, bir gün de konser düzenleyeceklerini söyledi. Geçtiğimiz yıl da birbirinden değerli sanatçıları Akyurtlularla buluşturduklarını hatırlatan Başkan Ayık, bu yıl da programlarını iki kıymetli sanatçıyla başlattıklarını belirtti. Akyurtluları bu keyifli etkinliklere davet eden Başkan Ayık, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da unutulmaz anlar yaşanacağını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER