© Baykuş Haber

Alaattinliler Yardımlaşma Derneğinde mevcut yönetim güven tazeledi

DENİZLİ’NİN ALAATTİNLİLER YARDIMLAŞMA DERNEĞİNİN (AYDER) GENEL KURULU VE BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI. 22 YILDIR DERNEĞİ BAŞKANLIĞINI YÜRÜTEN HÜSEYİN OKCAN, YENİDEN ADAY OLDU. KULLANILAN OYLARIN TAMAMINI ALAN OKCAN, GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ.

Denizli'nin Alaattinliler Yardımlaşma Derneği (AYDER), genel kurulunu gerçekleştirdi ve başkanlık seçimini tamamladı. Derneği 22 yıldır başkanlık görevini sürdüren Hüseyin Okcan, tekrar aday oldu ve tüm oyları alarak güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Alaattin mahallesinde bulunan AYDER, üniversite öğrencilerine burs sağlama, mahalle ilkokulu ve ortaokulunun kırtasiye masraflarını karşılama, ihtiyaç sahibi ailelere destek olma amacıyla kuruldu. 11. Genel kurulda tek liste ile yapılan seçimde Hüseyin Okcan, 68 oy alarak başkanlık görevine yeniden seçildi.

AYDER Başkanı Hüseyin Okcan, derneğin bin 500 hayırsever ve gönüllü destekçisi olduğunu, resmi olarak ise 120 üyesinin bulunduğunu belirtti. Üniversite kazanan tüm Alaattinli öğrencilere burs desteği sağladıklarını ve şu anda 47 üniversite öğrencisine aylık 400 TL gönderdiklerini ifade etti. Ayrıca, mahalle ilkokulu ve ortaokulunun kırtasiye malzemelerini karşıladıklarını ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettiklerini vurguladı. Okcan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mahalle için gece gündüz çalıştıklarını ve tekrar başkanlığa seçilen üyelere teşekkür etti.

AYDER Başkanı Hüseyin Okcan'ın yeni yönetim ekibi şu şekildedir:
- Başkan Yardımcısı: İsmail Uçmaz
- Üyeler: Şaban Sönmez, Osman Yaykıran, Mevlut Arman
- Denetim Kurulu Başkanı: Hüseyin Yaykıran
- Denetim Kurulu Başkan Yardımcıları: Selçuk Korkmaz, Şahin Gezer
- Gençlik Kolları Başkanı: Selçuk Korkmaz
- Kadın Kolları Başkanı: Berna Karakuzu
- Kadın Kolları Başkan Yardımcısı: Ayten Yaykıran

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER