© Baykuş Haber

Alacak kavgasında öldürülen Sercan toprağa verildi

Atilla ATMACA/ EREĞLİ (Konya), (DHA)- KONYA’da, alacak nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında dün yaşanan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden ve 1,5 ay önce evlendiği öğrenilen Sercan Karataş (24), toprağa verildi. Yaralılardan 4 kişinin tedavilerine hastanede devam edilirken, taburcu olan 1 kişi ise gözaltına alındı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, alacak meselesi nedeniyle iki aile arasında dün yaşanan bıçaklı kavga sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki Sercan Karataş, bugün toprağa verildi. Olayın ardından hastanede tedavileri devam eden 4 kişi bulunurken, taburcu olan bir kişi gözaltına alındı.

Kavga, Ereğli ilçesi Orhaniye Mahallesi'nde alacak meselesi yüzünden patlak verdi. Bu çatışmada 40 gün önce evlenen Sercan Karataş, aldığı bıçak darbeleri sonucu yaşamını yitirdi. Karataş'ın babası Mehmet Karataş ve kardeşleri Sedat ve Özcan Karataş, diğer aileden Can Arazi ve Resul Arazi de bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Olayın ardından jandarma soruşturma başlattı.

Bıçak darbeleri sonucu yaşamını yitiren Sercan Karataş ise Orhaniye Mahallesi’nde ailesi tarafından toprağa verildi.

Diğer yaralıların tedavilerinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınacakları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER