© Baykuş Haber

Alacak verecek kavgasında 1 kişiyi öldüren şüpheliler tutuklandı

KONYA'DA ALACAK VERECEK MESELESİ NEDENİYLE SOKAK ORTASINDA 1 KİŞİYİ ÖLDÜREN ŞÜPHELİLER, EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİNİN ARDINDAN SEVK EDİLDİKLERİ ADLİYEDE TUTUKLANDI.

Konya'da, alacak verecek meselesi yüzünden sokak ortasında meydana gelen olay sonucu bir kişinin ölümüne neden olan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.

Olay, Meram ilçesinde yaşandı ve iki grup arasında başlayan tartışma silahlı bir kavgaya dönüştü. Kavgada 20 yaşındaki Enes Akyol hayatını kaybederken, 22 yaşındaki Ganican B. yaralandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde olay anı net olarak görüntülendi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelilerini güvenlik kameraları sayesinde tespit etti ve yakaladı. Şüpheliler, emniyette verdikleri ifadelerde olayın nedeninin alacak verecek meselesi olduğunu itiraf etti.

Gözaltına alınan şüpheliler, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Bu olayın ardından şüpheliler adalet önünde hesap vermek üzere cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER