© Baykuş Haber

Alanya Belediyesinin “Her Kulaç Bir Hayat” projesi devam ediyor

ALANYA BELEDİYESİ TARAFINDAN ENGELLİ BİREYLERİN SPOR YAPARAK AKTİF YAŞAMA KATILMALARI İÇİN BAŞLATILAN “HER KULAÇ BİR HAYAT PROJESİ” KAPALI YÜZME HAVUZUNDA YAPILAN ETKİNLİKLERLE DEVAM EDİYOR.

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Her Kulaç Bir Hayat Projesi," kapalı yüzme havuzunda gerçekleştirilen etkinliklerle engelli bireylerin aktif yaşama katılımlarını teşvik etmeye devam ediyor. Proje, engelli bireylerin fiziksel ve psiko-sosyal sağlıklarını desteklemeyi amaçlıyor.

Alanya Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, projenin aktif bir şekilde devam ettiğini ve engelli vatandaşların yoğun ilgisini çektiğini belirterek, "Her Kulaç Bir Hayat Projemiz, kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Engelli vatandaşlarımızın ilgisi oldukça yüksek. Şehrimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın her anlamda yanındayız. Spor konusunda da pek çok fırsat sunuyoruz. Katılmak isteyen engelli bireylerimiz, Engelli Koordinasyon Merkezi'ne başvurabilir veya iletişim numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirler" şeklinde konuştu.

Projeye büyük ilgi gösteren engelli vatandaşlar, spor yapma fırsatı sunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü öncülüğünde hayata geçirilen "Her Kulaç, Bir Hayat" aktivitesi için özel bir soyunma odası ve engelli bireylerin havuzdan duş alanına kolayca geçebilmeleri için ıslak mekân tekerlekli sandalyeler temin edilmişti. Bu düzenlemeler sayesinde engelli bireyler, düzenli olarak her hafta havuza götürülerek yüzme aktivitelerini sürdürebiliyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER