© Baykuş Haber

Alanyada asırlık çınar gövdesinden kırılıp yola devrildi

ANTALYA'NIN ALANYA İLÇESİNDE DİSKO VE BARLAR SOKAĞINA GİRİŞTE BULUNAN 100 YILLIK ÇINAR GÖVDESİNDEN KIRILIP YOLA DEVRİLDİ

Alanya ilçesinin çarşı merkezinde, disko ve barlar sokağına girişte bulunan 100 yıllık çınar ağacı, gövdesinden kırılarak yola devrildi. Bu alanda her gün birçok yerli ve yabancı turist ile vatandaşın kullandığı yolun girişinde meydana gelen olayda, şans eseri kimse yaralanmadı. Devrilen çınar ağacı, üzerine düştüğü iki motosiklete zarar verdi.

Olay, akşam saatlerinde Kuyularönu Camii bahçesindeki 100 yıllık çınar ağacının gövdesinden kırılarak yola devrilmesiyle gerçekleşti. Yaklaşık 30 metre yükseklikteki bu dev çınar ağacı, her gün binlerce turistin disko ve barlara gitmek için kullandığı, sadece güvenlik görevlilerinin araçlarının geçişine izin verildiği yolun tam girişinde devrildi. Neyse ki olay anında yoğun bir kalabalık olmaması, herhangi bir yaralanmanın önüne geçti. Devrilen çınar ağacının hemen 10 metre yakınında bulunan bir butik çalışanı, "Ben az önce bankta otururken birden gürültü koptu ve koca ağaç yola devrildi. Eğer birkaç saat sonra yaşasaydı, kalabalığın ortasına devrilebilirdi" dedi.

Olayın ardından yıkılan ağaç park halindeki iki motosiklete zarar verirken, polis güvenlik şeridi çekerek bölgede önlem aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER