© Baykuş Haber

Alanyada Genç Kalemler ödüllerini aldı

ALANYA KAYMAKAMLIĞI, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE ALANYA GAZETECİLER CEMİYETİ İŞBİRLİĞİNDE HAYATA GEÇİRİLEN GENÇ KALEMLER PROJESİ’NDE BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ DÜZENLENEN TÖRENLE ALDI.

Alanya Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti işbirliğiyle düzenlenen Genç Kalemler Projesi'nde başarı elde eden öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Alanya'nın gençlerini okumaya ve yazmaya teşvik etmek, yerel medyanın önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen Genç Kalemler Projesi'nde başarılı olan 138 öğrenci, ödüllerini Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu'nda düzenlenen törenle teslim aldı. Törene Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem ve Yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AGC Başkanı ve AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, AGC Yönetim Kurulu, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

AGC Başkanı Gaye Coşkun, projenin önemine vurgu yaparak, gazetecilere yazı yazabilen ve okuduğunu anlayabilen gençlere ihtiyaç duyduklarını belirtti. Coşkun, aynı zamanda öğrencilerin küçük bir gazetecilik deneyimi yaşadıklarını da dile getirdi.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, projeleriyle ilklere imza attıklarını ve kültürlerini ve geleneğini yaşamayı hedeflediklerini ifade etti. Yılmaz, öğrencilerin yazılarını seçerek gazetelerde yayınladıklarını ve bu sayede Alanya'nın kültürel zenginliğini tanıttıklarını söyledi.

Ödül töreni sonrasında katılımcılar toplu fotoğraf çekimi yaparak etkinliği tamamladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER