© Baykuş Haber

Alaplı Atatürk İlkokulunun gurur günü

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) işbirliğiyle gerçekleştirilen 5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın final aşaması Kayseri'de düzenlendi. Alaplı İlkokulu öğrencisi Kuzey Deniz, pentago oyununda Türkiye dördüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti.

Turnuvaya katılan Alaplı ilçesinin gururu olan üç öğrenci, farklı oyun dallarında temsilcileri oldular. Şehit Recep Turan Ortaokulu öğrencisi Samet Efe Türkan, küre oyununda Türkiye 21'incisi olarak dikkat çekti. Aynı zamanda, Atatürk İlkokulu öğrencisi Kuzey Deniz, pentago oyununda Zonguldak ilini temsil ederek Türkiye dördüncüsü unvanını elde etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, öğrencilerin bu büyük başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirterek, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Çevik, "Öğrencilerimizi, turnuvada sergiledikleri üstün performansları ve gösterdikleri olumlu tavırlarıyla gururlandırdılar. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER