© Baykuş Haber

Alexa Gray, Eczacıbaşı Dynavitte

ECZACIBAŞI DYNAVİT, KANADALI MİLLİ VOLEYBOLCU ALEXA GRAY'İ TRANSFER ETTİĞİNİ AÇIKLADI.

Eczacıbaşı Dynavit, yeni transferi Kanadalı milli voleybolcu Alexa Gray'i kadrosuna dahil ettiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, 2023-2024 sezonu için bu önemli transferin gerçekleştirildiği belirtildi ve Gray'in takıma büyük katkı sağlayacağı ifade edildi.

Alexa Gray'in transferi hakkında konuşan kulüp yetkilileri, "Alexa, hücum gücümüzü artırarak file üstü hakimiyeti ile önemli bir oyuncu olacak. Pozitif kişiliği ve ulusal ve uluslararası düzeyde edindiği deneyimlerle takımımıza büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

Kendisiyle görüşlerini paylaşan Alexa Gray ise heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Türkiye'de ilk kez forma giyme şansına sahip olduğum için çok heyecanlıyım. Ülke hakkında harika şeyler duydum ve bu güçlü takımın bir parçası olarak sezonun başlamasını dört gözle bekliyorum."

Kanada Milli Takımı oyuncusu olan Alexa Gray, 1994 doğumlu, 185 cm boyunda ve dış smaçör pozisyonunda oynuyor. Kariyeri boyunca çeşitli takımlarda forma giyen Gray, Eczacıbaşı Dynavit için yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER