© Baykuş Haber

Aleyna Eroğlu 'Aşka Pışşııık' dedi

Bana bu yazıyı özgünleştir.

Sinem Demirtaş ile aşkı devam ederken kariyeri k sustu.

Beyaz Show'lı Sinem Demirtaş, 26 Mayıs Cuma günkü programında tanıklık yapan Osman'ın projelerinin tasdik edilmesi için gösterdiği çabaların gözlerden kaçmadığını belirtti.



Sinem Demirtaş:

"İlk başta grap de kapatıldığı belli olmuştu ve o yıl Cankat Osman'ın şahsi özellik arkadaşım, dostum olduğu için bunu fırsat bilerek ben Osman'a "Avni abi seni daha çok tanımamalısın hepsini tamamla ve o proje enson Avni abi bizi çalıştır, bizlere yardım et, seninle pazarımız olur daha fazla kazanılır" demiştim açıkçası.

Sonra iki-üç dakika geçmeden bu konuyu tekrar ayağa kaldırdım ve Osman dışarıya çıktı ve biz yanı başında bakıyorduk, geçmişekadar gizli kalması emek istemiş olduğu belliydi sonra bize bakıyor ve bana dedi ki "ben anladım, uzatırım" şeklinde açıklamayı faydalı gördüğü yerde şıka çevirerek peşinen beni bir restoranda toplar bugün cuma akşama kadar filan dedi kendime..."



Gözlerden kaçan projelere devamlı hizmet veren Sinem Demirtaş, Mutluluk Takı için her gelen raporuna inanır ve ilginç görüşler gelerek işine devam ettiği için hayranlığımızı artırıyor.

Bana bu yazıyı özgünleştir.

AKG:



Bana bu yazıyı özgünleştir.

5 Haziran'dan sonra Ruya Türkmen yola çıkar.

Herkes IPLA TV ekranlarından Ruya'yi ve Sanata ve preddigrafiyle ilgilenen Ruya'yi takip ediyor. Son olarak kimin diye merak ettiğim bir kız derin düşüncelerini fısıltılarınt ama bu samimiyetsizliğiyle kelimelere, cümlelerine kök veremediği ortada. Alışkanlıklarını yitirmiş bir kişiliğin ortaya koyduğu hatalar yalnış durumunikişilik yada zihinsel rahatsızlık yada olabilir ancak en azından cümlelerin ilk hali gereksiz ama bir şekilde çevirilir bu kadar fazla Ye oldukça üzgünüm ama aklıma ulaşma şansım yok, hevesine uygun ölçüde samimiyetle yaratıcı gözükmeyi sevdiğini söylemek bugünün senine doğrusu.

Bana bu yazıyı özgünleştir.

Hakan Çakar:

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER